Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nizozemska bez 5 igrača zbog curry piletine?

Reprezentacija Nizozemske večeras od 20:45 sati gostuje u Parizu u sklopu 1. kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine. To im je daleko od omiljenog gostovanja budući da ”Tulipani” nisu pobijedili Francusku u gostima od 1936. godine!

Kao da činjenica da gostuju kod finalista prošlog Svjetskog prvenstva i grozna tradicija na francuskom tlu nisu bile dovoljne, Nizozemska je jučer ostala bez čak 5 igrača na koje su računali za današnju utakmicu. Glavni osumnjičeni: curry piletina koja je poslužena igračima za večeru u srijedu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petorici igrača je jučer ujutro bilo toliko loše da ih je izbornik Ronald Koeman jednostavno poslao kući budući da mu danas ne mogu pomoći, a nema ih smisla čekati i riskirati nekakvu širu zarazu u svlačionici zbog utakmice s Gibraltarom koju igraju u ponedjeljak. Liječnici ne mogu sa sigurnošću utvrditi radi li se o nekom virusu ili trovanju, ali se ističe kako su se igrači cijelo vrijeme žalili na hranu koja im se posluživala u pariškom hotelu. Igrači koji su otpali za utakmicu su Cody Gakpo (Liverpool), Matthijs de Ligt (Bayern), Sven Botman (Newcastle), Joey Veerman (PSV) i Bart Verbruggen (Anderlecht).

Zasad jedini igrač Nizozemske koji je izjavio da je konzumirao spornu piletinu i nije se razbolio jest kapetan Virgil van Dijk. Doduše, dojam je da bi vjerojatno najbolji svjetski stoper mogao pojesti i tanjur s kojeg je jeo te svejedno zaigrati drugi dan.

Komentari

Povezano