Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nizozemska i Francuska odigrali prvu utakmicu bez pogodaka na Euru

Dvije najjače reprezentacije grupe D Europskog prvenstva u Njemačkoj, Nizozemska i Francuska, odigrali su svoj međusobni susret rezultatom 0:0 na Red Bull Areni.

Utakmica je počela dobrim tempom. Jeremie Frimpong je u prvoj minuti uputio udarac u donji lijevi kut, no Mike Maignan je odlično obranio. U 14. minuti Antoine Griezmann je propustio zlatnu priliku. Adrien Rabiot mu je dodao loptu ispred golmana, ali francuski napadač nije bio spretan i promašio je zicer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cody Gakpo je u 16. minuti pucao u donji desni kut, no Maignan još je jednom dobro intervenirao. U 28. minuti Marcus Thuram je uputio dobar udarac, ali je lopta otišla desno od gola.

U drugom dijelu, točnije u 65. minuti, Griezmann je snažan udarac uputio u desnu stranu gola, no Bart Verbuggen je dobro intervenirao. U 69. minuti zabio je Xavi Simons, ali je pogodak poništen nakon tri minute provjeravanja zbog zaleđa.

Utakmica koja je trebala više ponuditi gledateljima završila je bez pogodaka. Sreća nije bila na strani ove dvije momčadi, ali ovaj rezultat im je očvrstio prva dva mjesta u grupi D.

Komentari

Povezano