Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nizozemska svladala SAD i zakomplicirala Hrvatskoj prolazak

Nakon jučerašnjeg poraza Hrvatske od SAD-a u našoj grupi danas su se susreli Nizozemska i SAD. Nizozemci su u prvom susretu s 2:1 bili bolji od Finske. Odličnom igrom u singlu, Nizozemska je došla do pobjede.

Prvi su na teren izašli Botic Van De Zandschlup i 13. tenisač svijeta Tommy Paul. Paul je u susret ušao kao favorit, no Van De Zandschlup je odigrao odličan meč i u dva seta donio prednost Nizozemcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon njih uslijedio je sraz 24. tenisača svijeta Tallona Griekspoora i Francesa Tiafoea koji je jučer poražen od Borne Goje. Griekspoor je bolje ušao u meč i brzinski sa 6:3 uzeo prvi set.

U drugom setu nije bilo oduzimanja servisa pa je odluka pala u tie-breaku. Tamo je nakon drame Tiafoe s 9:7 odveo meč u odlučujući set.

Nizozemac je prvi oduzeo servis Tiafoeu u trećem setu, ali je tu prednost ispustio odmah u idućem gemu. Ponovno je odluka pala u tie-breaku gdje je Griekspoor sa 7:3 potvrdio pobjedu Nizozemske.

Poraz će za SAD pokušati ublažiti kombinacija Krajicek/Ram koja bi po rasporedu trebala igrati protiv kombinacije Koolhof/Middelkoop.

Komentari

Povezano