Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

NK Rijeka objavila cijene pretplata koje su dvostruko skuplje

Na svojim je web-stranicama NK Rijeka danas objavila nove cijene sezonskih ulaznica za svoje navijače. Kuloarski se već spominjalo kako će doći do rasta cijena u usporedbi s prošlom sezonom, no malo tko je mogao očekivati ovakav skok u cijenama.

Situaciju je dodatno potpirio jutrošnji članak Novog Lista u kojem su također izbačene okvirne brojke koje su sugerirale i dvostruko više cijene za neke tribine, a isto je potvrđeno nekoliko sati kasnije kada je i sam klub izbacio brojke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojke su na kraju više nego dva puta više u usporedbi s prošlogodišnjim cijenama na gotovo svim tribinama. I tada su se članovi i navijači Bijelih žalili na rast cijena koji nije bio ovako izražen, dok su unutar nekoliko minuta od objave kluba razočarani i bijesni navijači već klub obasuli paljbom. Cijenik možete vidjeti na slici niže, a njemu valja pridodati i godišnju članarinu od 30 eura.

Prosječni rast cijena za sve navedene tribine iznosi 102,35%, a najteže su “stradali” pretplatnici tribina I1 i I5 koji su lani platili ukupno 95 eura za svoju godišnju kartu i članarinu, dok će ove sezone za isto mjesto morati platiti 230 eura. “Najblaže” su prošli pretplatnici tribina Z3 i Z7 koje je lani pretplata koštala 370 eura, dok je ove sezone to 520, što je skok od “samo” 40%.

Za očekivati je drastičan pad u broju pretplatnika s obzirom na komentare javnosti, a shodno tome i pad gledanosti jednog od dvaju iole popunjenih stadiona u Hrvatskoj. Tko će točno i hoće li od ove promjene profitirati – ostaje za vidjeti.

Komentari

Povezano