Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

No Salah, no problem: Liverpool sjajan protiv Bournemoutha

Nedjeljni termin u 17:30 sati ponudio nam je utakmicu Bournemoutha i Liverpoola. Dvije momčadi u sjajnoj formi snage su odmjerile na vjetrovitom Vitality stadionu.

U prvom dijelu nismo vidjeli puno prilika. Liverpool je držao posjed, no nije imao konkretne situacije pred golom. Bournemouth je s druge strane došao do nekih opasnih situacija, no niti jednu nisu uspjeli iskoristiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, u nastavku nije trebalo puno gostima da se pokrenu. Sjajnu akciju je preciznom završnicom okrunio Darwin Núñez, a asistenciju je upisao Diogo Jota. Utakmica se nakon pogotka rasplamsala i Liverpool nije posustajao od potrage za povećanjem vodstva.

Potraga je urodila plodom u 70. minuti. Cody Gakpo je pružio instantni učinak s klupe asistiravši, a na njegovo je dodavanje prekrasno zabio Diogo Jota uz pomoć vratnice.

Portugalac je nastavio simultanku u drugom poluvremenu. U 79. minuti je zabio svoj drugi pogodak za visokih 3:0. Iako se prvotno poskliznuo, uspio se brzo podignuti i raspaliti po golu, a udarac je još jednom bio vrlo precizan.

Ni u sudačkoj nadoknadi Redsi nisu pokazivali namjeru usporavanja. Joe Gomez je uputio fantastičan ubačaj u šesnaesterac, a njega je iskoristio Darwin Núñez za konačnih 4:0.

Sve u svemu, bila je to jako vrijedna pobjeda za desetkovani Liverpool. Bournemouth u sjajnoj formi na svom je terenu težak test, no ekipa Jürgena Kloppa uspješno ga je položila i učvrstila se na prvom mjestu.

Komentari

Povezano