Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nogometaš preminuo nakon što mu je pozlilo na utakmici Cope Libertadores

Urugvajski nogometaš Juan Izquierdo (27) preminuo je u bolnici pet dana nakon što se srušio tijekom gostujuće utakmice svog kluba Nacional protiv brazilskog Sao Paula (2:0) u Copa Libertadoresu, potvrdio je urugvajski klub na službenim stranicama.

“S neizmjernom tugom u srcu, duboko nas je potresla smrt našeg dragog igrača Juana Izquierda. Izražavamo iskrenu sućut njegovoj obitelji, prijateljima, suigračima i svim voljenima. Nacional tuguje zbog ovog nenadoknadivog gubitka. Juan, zauvijek ćeš biti s nama”, objavili su iz Nacionala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izquierdo se srušio u 84. minuti utakmice , a medicinski tim odmah mu je pritekao u pomoć. Na terenu je zavladala nevjerica, igrači su se hvatali za glavu, a hitna pomoć je odvezla igrača u bolnicu. Prvobitne vijesti bile su ohrabrujuće, jer su liječnici rekli da se radi samo o nepravilnom radu srca i isključili mogućnost srčanog udara.

Naveli su da je vjerojatno riječ o manjoj srčanoj epizodi, a s obzirom na to da je bio sportaš u najboljim godinama, liječnici su procijenili da postoje dobre šanse da se njegovo stanje vrati u normalu. Ipak, pet dana nakon što se urugvajski igrač srušio, preminuo je u bolnici.

Komentari

Povezano