Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nottingham Forest na zadnji dan prijelaznog roka doveo čak osam igrača

U moru transfera na zadnji dan prijelaznog roka za momčadi u ligama Petice, ispod radara je prošao Nottingham Forest. Klub koji igra u Premier ligi je na zadnji dan prijelaznog roka doveo čak osam igrača!

Prvo je predstavljen Brazilac Murillo koji je došao iz Corinthiansa za 12 milijuna eura. Riječ je o 21-godišnjaku koji igra na poziciji stopera. Nakon Murilla je predstavljen Nuno Tavares. 23-godišnji lijevi bek je došao na posudbu iz Arsenala za koju će „Šumari“ izdvojiti 1.2 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je dan odmicao, nova pojačanja su predstavljena. Veznjak Nicolas Dominguez je došao iz Bologne za 15 milijuna eura. Predstavljen je i novi vratar Odysseas Vlachodimos kojeg je Benfica prodala za 9 milijuna eura.

Nekad označen kao novo čudo iz akademije Chelsea je također došlo u Nottingham. Riječ je o 22-godišnjem Callum Hudson-Odoiju kojeg se Chelsea riješio za samo 3.5 milijuna eura što je debelo ispod 15.9 milijuna eura koliko Transfermarkt smatra da vrijedi.

Najskuplje pojačanje je došlo u obliku Ibrahima Sangarea. Sada bivši veznjak PSV-a je došao za 30 milijuna eura. Nakon njega su u klubu još predstavljeni stoper Andrew Omobamidele koji je došao iz Norwicha za 12.9 milijuna eura te najzvučnije ime od svih novopridošlica- Divock Origi. Origi je bivši napadač Liverpoola koji je došao na posudbu iz Milana do kraja sezone.

Komentari

Povezano