Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nova katastrofa Chelseaja: primili četiri gola u porazu od Wolvesa

U 23. kolu Premier lige Chelsea je kod kuće ugostio Wolverhampton. Plavci su tražili iskupljenje nakon visokog poraza od Liverpoola na Anfieldu, no do njega ipak nisu došli.

Dapače, svojim su navijačima pružili još jedno blijedo izdanje. Stvari su na početku izgledale dobro. U 19. minuti lijepo dodavanje u prostor Moisesa Caiceda iskoristio je Cole Palmer za 1:0. Samo tri minute poslije Caicedo gubi loptu i Wolvesi u svojoj klasičnoj tranziciji nisu imali milosti. Zabio je Matheus Cunha uz malo sreće jer je lopta od bloka završila u golu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vukovi su do odmora napravili potpuni preokret, za što je bila zaslužna još jedna nes(p)retna reakcija obrane Plavaca. Natrčao je Rayan Ait-Nouri, čiji je šut odbio Axel Disasi ravno u gol.

U drugom poluvremenu gosti nisu posustajali. U 63. minuti nagrađeni su još jednim pogotkom. Dobro poznata osovina Pedro Neto – Matheus Cunha je opet proradila i Brazilac je na asistenciju Portugalca upisao svoj drugi pogodak. Svoju je nevjerojatnu predstavu zaokružio hat-trickom u 82. minuti kada je uspješno realizirao jedanaesterac.

Tri pogotka, dva uspješna driblinga, osam osvojenih duela i jedna kreirana velika prilika; sve je to učinak Cunhe iz današnjeg susreta. Katastrofu je ublažio njegov sunarodnjak Thiago Silva u 86. minuti kada je zabio nakon kornera. Slaba je to utjeha bila za momčad Mauricia Pochettina, koja se sada nalazi ispod Wolvesa Garyja O’Neila na tablici s jednim bodom manje.

Komentari

Povezano