Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nova smjena u HNL-u: Golem više nije trener Rudeša

Nedjelja je donijela novu smjenu u HNL-u. Nakon debakla protiv Istre 1961 i poraza od 4:0, Rudeš je odlučio smijeniti i drugog trenera ove sezone – Tonija Golema.

Toni Golem je preuzeo klupu od Roberta Prosinečkog početkom rujna nakon što je ”Žuti” u uvodnih sedam kola skupio tek jedan bod. Bivši trener iz Hajdukove akademije je vodio jednu utakmicu više od Prosinečkog te je uknjižio tek jedan bod više od njega stoga je uslijedila nova promjena na klupi uvjerljivo posljednjeg Rudeša do koje je došlo sporazumnim raskidom ugovora. U ovom trenutku nije poznato ime koje će ga naslijediti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Zahvaljujem se direktoru i predsjedniku kluba na suradnji. Jednostavno, nismo uspjeli krenuti svi zajedno u smjeru u kojem smo željeli, te smo se odlučili na raskid suradnje. Klubu i sljedećem treneru želim uspjeh u ostvarivanju ciljeva.’, rekao je sada već bivši trener Golem.

Smjenu je komentirao i Josip Šimunić, predsjednik kluba:

‘Toniju Golemu mogu samo zahvaliti na uloženom trudu i energiji koju je donio u naš klub. Naravno, hvala mu i na dvjema pobjedama u Kupu, odnosno ulasku u četvrtfinale ovog natjecanja. Na našu žalost, u prvenstvu, koje nam je prioritet jer želimo ostati u društvu najboljih, rezultat je unatoč nekim dobrim utakmicama izostao. Svjesni smo da je bodovno stanje jako teško, ali dokle god imamo prilike ostvariti taj naš primarni cilj, pokušavat ćemo sve’, naglasio je Šimunić.

Komentari

Povezano