Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Novak Đoković i Ivan Dodig saznali protivnike na ATP Finalsu

U Torinu je održan ždrijeb ATP Finala, završnog turnira na kojemu će nastupiti osam najboljih tenisača svijeta. Prvi tenisač svijeta Srbin Novak Đoković igrat će u Crvenoj skupini, a suparnici u skupini bit će mu Talijan Jannik Sinner, Grk Stefanos Tsitsipas i Danac Holger Rune. Odlučio je ždrijeb održan u četvrtak.

Đoković, branitelj naslova, veliki je favorit za osvajanje titule i ove godine. Prošle nedjelje osvojio je Masters 1000 u Parizu, što mu je šesti naslov ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugu, Zelenu skupinu predvodit će drugi tenisač svijeta Španjolac Carlos Alcaraz, a osim njega u njoj su i Nijemac Alexander Zverev te dva Rusa, Daniil Medvedev i Andrej Rubljov.

Na završnici u Torinu nastupit će i osam najboljih parova, među kojima je i hrvatski tenisač Ivan Dodig s američkim partnerom Austinom Krajicekom.

Dodig i Krajicek su prvi nositelji i igrat će u Zelenoj grupi u kojoj su još Santiago Gonzalez i Edoard Roger-VasselinMarcel Granollers i Horacio Zeballos te Maximo Gonzalez i Andres Molteni.

U Crvenoj grupi su Wesley Koolhof i Neal SkupskiRohan Bopanna i Matthew EbdenRajeev Ram i Joe Salisbury te Rinky Hijikata i Jason Kubler.

Komentari

Povezano