Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Novak Đoković uz dosta muke do 4. kola

Novak Đoković uspješno je prošao u 4. kolo Roland Garrosa. On je u tri seta bio bolji od 34. tenisača svijeta Španjolca Alejandra Davidovicha Fokine. Nije to bila najbolja predstava Đokovića kojeg je borbeni Španjolac u dva seta dovukao do tie-breaka.

Prvo oduzimanje servisa vidjeli smo od strane Fokine. On je u petom gemu oduzeo servis Đokoviću koji odmah u idućem gemu uzvraća uslugu. Pri rezultatu 5-5 Fokina još jednom oduzima servis Đokoviću i ima priliku odservirati za prvi set, ali Đoković se još jednom odmah vraća i odvodi set u tie-break. Tamo je serijom 5:1 Đoković sa 7:4 uzeo set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom setu oba tenisača su se mučila na svom servisu. Ovog puta Đoković je propustio odservirati za set pa smo nakon tri breaka sa svake strane vidjeli još jedan tie-break. Đoković je ovoga puta bio bolji sa 7:5 te je nakon 2 sata i 50 minuta poveo 2-0 u setovima.

Posljednji set je bio najlakši za Đokovića koji je brzo poveo 3:0. Do kraja je još jednom oduzeo set Španjolcu i sa 6:2 potvrdio prolazak u 4. kolo. Tamo će igrati protiv pobjednika meča Huberta Hurkacza i Juan Pablo Varillasa.

Komentari

Povezano