Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Novčana kazna i zatvaranje tribina za Hrvatski nogometni savez

Hrvatski nogometni savez danas je na svojim stranicama objavio kako je UEFA-ina disciplinska komisija donijela odluku o kazni zbog ponašanja navijača na kvalifikacijskoj utakmici između Hrvatske i Turske, odigrane na osječkoj Opus Areni 12. listopada.

Savez je kažnjen zbog diskriminacije i rasizma navijača na navedenoj utakmici, te su na svojoj stranici naveli kako su se detaljno očitovali UEFA-i o navedenoj temi, pritom osuđujući neprihvatljivo skandiranje navijača zbog kojeg je kazna i izrečena. Navedeno je od strane UEFA-e uzeto kao olakotna okolnost, zbog čega je Hrvatska reprezentacija izbjegla zatvaranje cijelog stadiona na sljedećoj domaćoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da je HNS-u za ekscese u sklopu utakmice protiv Latvije odigrane u Rijeci 2. listopada izrečena uvjetna kazna, ista je sada aktivirana te sada kazna iznosi 30.000 eura te zatvaranje tribine u kapacitetu od ukupno 6.000 mjesta na prvoj idućoj domaćoj utakmici.

Hrvatska će tako svoju kvalifikacijsku utakmicu protiv Armenije, na rasporedu 21. studenog, na Maksimiru odigrati pred 6.000 manje gledatelja no što bi inače pohodilo stadion. S obzirom na debakl vezan za prodavanje karata na nekoliko posljednjih utakmica, vidjeti ćemo hoće li se naši navijači ponovno (opravdano) žaliti na manjak karata za pripadnike grada domaćina…

Komentari

Povezano