Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nove promjene: Izašao je novi raspored utakmica Hrvatske na turniru u Kairu

Ovaj tjedan nam slijedi reprezentativna pauza u kojoj će Hrvatska reprezentacije igrati na prijateljskom turniru. Originalni plan je bio da će se turnir zvati W Cup te se trebao igrati u Abu Dabiju. Međutim, prošli tjedan je turnir premješten u Kairo te se sada zove ACUD Cup.

Osim Hrvatske, na turniru nastupaju Egipat, Novi Zeland i Tunis. Vatreni svoj polufinalni susret igraju protiv Tunisa, a onda će igrati u finalu ili za treće mjesto protiv Novog Zelanda ili Egipta. Hrvatska je trebala svoj polufinalni ogled protiv Tunisa odigrati 22. ožujka, ali danas je HNS objavio kako je taj termin promijenjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto 22. ožujka, izabranici Zlatka Dalića će igrati dan kasnije (23. ožujka)  na stadionu Air Defense s početkom u 22:00 sata. Prvo polufinale, između Egipta i Novog Zelanda, bit će odigrano 22. ožujka u 22 sata na novom stadionu u administrativnom središtu Kaira.

Pomaknuta je i utakmica za treće mjesto, koja je sada na rasporedu 26. ožujka u 22:00 po lokalnom vremenu na stadionu Cairo International, a istog dana i u isto vrijeme bit će odigrano finale na novom stadionu u administrativnom središtu Kaira.

Hrvatski nogometni savez naknadno će informirati javnost o prodaji ulaznica, a navijačima koji su već isplanirali put u Abu Dhabi omogućit će besplatne ulaznice za obje utakmice hrvatske reprezentacije u Egiptu, kao i dolazak na trening hrvatske reprezentacije za vrijeme boravka u Kairu.”

Izvor: HNS
Komentari

Povezano