Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Novi debakl Bosne i Hercegovine: porazila ih Gruzija

Popodnevni termin u rukometu nam je priuštio sudar zemalja koje u svojoj povijesti ne znaju što znači osvojiti barem bod na Europskom prvenstvu. Uspješniji u tom dvoboju je bila Gruzija koja je svladala Bosnu i Hercegovinu rezultatom 22:19.

Gruziji je ovo debitantski nastup na velikim rukometnim natjecanjima, dok je ovo susjedima treći uzastopni put da sudjeluju na Europskom prvenstvu, a jednom su bili sudionici Svjetskog prvenstva – u Kataru 2015. godine te su uspjeli ostvariti jednu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Irfana Smajlagića je krenula sjajno. U 17. minuti su imali šest golova prednosti kod rezultata 8:2, no Gruzijci su se serijom 5:0 vratili u susret te se na predah otišlo rezultatom 9:9. Opet je BiH dobro krenula, poveli su na startu drugog poluvremena 12:9, međutim ni to im nije bilo dovoljno. Gruzija je serijom 4:0 prešla u vodstvo kod rezultata 14:13 koje su uspješno održali do kraja utakmice.

Gruziju do pobjede je predvodio Giorgi Tskhovrebadze sa sedam postignutih golova, dok se u porazu BiH istaknuo Marko Panić s također sedam pogodaka.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano