Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Novi igrač Dinama Mmaee: “Želim osvojiti HNL i ući u Ligu prvaka”

Dinamo je danas službeno potvrdio da su potpisali igrača imena Samy Mmaee. Riječ je o marokanskom stoper s belgijskom putovnicom koji je prošle sezone igrao za Ferencvaroš, a u Dinamo je došao kao slobodan igrač.

Nakon potpisivanja ugovora je Mmaee odradio intervju za službenu stranicu kluba u kojem je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drago mi je što sam postao novi član Dinama. U Ferencvarošu sam igrao i s nekim bivšim igračima Dinama – Rokom Baturinom, Marijanom Čabrajom i Amerom Gojakom pa mi je baš Gojak napričao puno lijepih stvari o klubu. Svjestan sam da je ovo stepenica više za mene osobno u karijeri, a ciljevi su mi vrlo jasni i jednostavni… Osvojiti naslov prvaka, ući u Ligu prvaka, osvojiti što više bodova i dogurati što je moguće dalje u Europi. Hvala Upravi kluba na povjerenju, obećajem da ću dati sve od sebe na terenu i nadam se da ćemo skupa ostvariti brojne uspjehe kojih ćemo se rado prisjećati

Samy Mmaee, Dinamo Zagreb

Ovaj 27-godišnjak većinu svoje profesionalne karijere proveo je u Belgiji, prvo seniorsko iskustvo imao je u Standard Liegeu, a nakon što je tamo proveo četiri godine, 2017. godine otišao je na posudbu u nizozemski Maastricht. Godinu dana kasnije prešao je u belgijski Sint-Truiden, a 2021. potpisao ga je Ferencváros.

Komentari

Povezano