Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Novi igrač u Dinamu, Pavlović put Slovačke

Zagrebački Dinamo nadopunio je svoj roster za sljedeću sezonu igračem iz gradskog rivala Cedevite Junior. Riječ je o 24-godišnjem Splićaninu Ivanu Vrgoču, koji je u dresu Vitamina bilježio 5.6 poena i 3.1 skoka po susretu, a s svojih 202 centimetra visine pokriva poziciju krilnog centra.

Za prvu momčad Splita Vrgoč je debitirao još u sezoni 2016/17, paralelno igrajući i A2 Ligu Jug za splitski Universitas, razvojnu momčad Žutih. Ista dva dresa nosio je i sljedeće dvije sezone, da bi 2019/20 proveo kompletnu u momčadi Splita. Nakon toga slijedi odlazak u Škrljevo, gdje se zadržao dvije sezone prije nego li je prešao u Cedevitu Junior. Iako još uvijek mlad, s 220 nastupa u seniorskoj košarci zasigurno će momčadi koju će s klupe voditi izbornik reprezentacije Hrvatske Josip Sesar dati dovoljno iskustva i kvalitete na unutarnjim pozicijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski internacionalac Ozren Pavlović karijeru će nastaviti u glavnom gradu Slovačke Bratislavi, gdje će braniti boje Intera. Pavlović se u Slovačku, gdje je 2016. potpisao, ali nikad zaigrao za momčad Handlove, vraća nakon epizode na Islandu, gdje je igrajući za Valur bilježio 9.8 poena i 4.2 skoka po utakmici. Nakon godine dana studiranja na Sveučilištu Hawaii, profesionalnu je karijeru ovaj 204 cm visoki 29-godišnjak započeo još 2013, godine u Dubravi, da bi potom nosio dres Jollya, čeških Svitavya, Hradec Kralova i Pardubica, španjolskog trećeligaša Quintanara, sarajevske Bosne, Vrijednosnica Osijek te Gorice.

Pavlović će tako biti jubilarni, deseti Hrvat koji će nositi dres Intera, četverostrukog prvaka Slovačke, kojeg je do posljednje titule prvaka u sezoni 2018./2019. s klupe vodio riječki stručnjak Aramis Naglić.

Komentari

Povezano