Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Novi kiks: Chelsea izgubio od Wolvesa

Posljednja utakmica 18. kola engleske Premier lige bio je susret Wolverhamptona i Chelseaja. Domaćini su se nadali ispravku teškog poraza od West Hama u prošlom kolu, dok su gosti tražili nastavak dobrih rezultata iz posljednjih osam dana, u kojima su slavili nad Sheffieldom i izbacili Newcastle iz Carabao kupa.

U prvom dijelu Chelsea je imao bolje prilike. Osobito vrijedi istaknuti onu situaciju u kojoj je Raheem Sterling neobjašnjivo pucao umjesto da se odlučio za dodavanje. Sa žalom za propuštenim šansama i bez golova otišlo se na predah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako to inače biva, stigla je kazna. U 51. minuti Wolvesi su dobili korner kojeg je izveo Pablo Sarabia, a na njegov je ubačaj glavom bio precizan Mario Lemina. Utakmica je bila zanimljiva, igralo se visokim tempom i vidjeli smo puno prilika i diskutabilnih sudačkih odluka. Situacija koju zasigurno vrijedi izdvojiti je ona iz 62. minute kada je Toti Gomes s crte očistio udarac Christophera Nkunkua i time zadržao prednost ekipe.

Plavci nisu uspjeli zabiti i za to su bili kažnjen pogotkom Matta Dohertyja u 93. minuti kojim su Wolvesi potvrdili pobjedu i na tablici izjednačili Chelseajev bodovni učinak. Uspjeli su Plavci postići utješan pogodak samo tri minute kasnije, kada je Nkunku bio precizan na Sterlingovu asistenciju, no dalje od toga nije išlo, upisali su osmi poraz u sezoni.

Komentari

Povezano