Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Potpuno novi Partizan pred 45 tisuća gledatelja svladao prvake Eurolige

Subotnja večer donijela nam je dva posebna ogleda odigrana u sklopu predsezonskog turnira ”Pavlos Giannakopoulos”. Četiri euroligaša gledalo je čak 45 tisuća gledatelja koji su pod zvijezdama zasjeli na tribine povijesno značajnog stadiona Panathinaiko.

Spomenuti stadion je rekonstruiran od ostataka iz Antičke Grčke, dok je poznat po tome što su se na njemu održale prve moderne Olimpijske igre 1896. godine. Također, Panathinaiko je smatran jedinim stadionom na svijetu u potpunosti izgrađenim od mramora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je u prvom susretu Anadolu Efes bez puno problema pobijedio ekipu Maccabi Tel Aviva rezultatom 89:66, druga utakmica donijela nam je zanimljiv okršaj potpuno nove ekipe Partizana i euroligaških prvaka, domaćina Panathinaikosa. Unatoč pompoznoj atmosferi i navijačkoj naklonjenosti Zelenima, gosti su od samog početka preuzeli konce susreta te slavili s 75:64.

Slavljenički tim sastavljen od 14 novopridošlica predvodio je bivši član NBA lige Duane Washington Jr. s 13 poena, dok su odlični bili i Brandon Davies s 12 i Tyrique Jones s 11 poena. Poraženi Panathinaikos je dobio najviše poena od svog bekovskog dvojca – Kendrick Nunn je ubacio 16, a Jerian Grant 11 poena.

Komentari

Povezano