Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Novi težak poraz Partizana u Ligi prvaka, Sarajevo i Zekić ispali iz Konferencijske lige

Dok su Olimpijske igre u Parizu u punom jeku, večeras se na terenima diljem Europe odigralo sedam uzvratnih susreta drugog kola kvalifikacija za Ligu Prvaka te šest uzvratnih susreta drugog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

U kvalifikacijama za Ligu prvaka, prvi su na teren izašli latvijski RFS i norveški Bodø/Glimt. U tom dvoboju sve je bilo riješeno još u prvom susretu, budući da je Bodø/Glimt slavio s visokih 4:0. U uzvratnom susretu u Latviji rutinski su slavili s rezultatom 1:3 te su se uvjerljivo plasirali u treće kolo. Danski prvak Midtjylland slavio je s minimalnih 1:0 protiv andorske Santa Colome te se s ukupnih 4:0 također uvjerljivo plasirao u treće kolo. Rumunjski FCSB pogotkom u 90. minuti susreta šokirao je Maccabi Tel Aviv te se s ukupnih 2:1 plasirao u daljnju fazu natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beogradski Partizan nije uspio nadoknaditi veliki rezultatski zaostatak iz prve utakmice. Dynamo Kyiv bio je uvjerljiv na stadionu JNA, ovaj put s 0:3. Partizan je tako s ukupnih 9:2 ispao iz Lige prvaka te će svoj put nastaviti u kvalifikacijama za Europsku ligu. Borac iz Banje Luke nije uspio na svom terenu nadoknaditi zaostatak iz Soluna. PAOK nije dozvolio iznenađenja te je s pobjedom od 1:0 mirno nastavio svoje europsko putovanje. Također, u treće kolo plasirali su se Ludogorets koji je izbacio Dinamo Minsk te Jagiellonia koja je bila bolja od litvanskog Panevėžysa.

Zoran Zekić i njegovo Sarajevo završili su svoj put u Europi za ovu sezonu. Spartak Trnava bila je vrlo sigurna na domaćem terenu te je s uvjerljivom 3:0 pobjedom prošla u treće kolo kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Mornar iz Bara svladao je Radnički iz Kragujevca s 2:0, čime je osigurao svoj prolaz u daljnju fazu natjecanja.

Komentari

Povezano