Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Novo NBA pojačanje u Euroligi; Serge Ibaka potpisao za Bayern

Čini se da nas nakon fenomenalne prošle euroligaške sezone, ove čeka još veća razina košarke. Dolazak Kembe Walkera u Monaco, totalna reforma Panathinaikosa i Crvene zvezde, saga oko Nikole Mirotića samo su postavile temelj, a danas ga je Bayern pokrio s dovođenjem Sergea Ibake.

Nekadašnji krilni centar OKC-a je nakon neuspješne dvije sezone u Milwaukee Bucksima odlučio da se oproba na drugom kontinentu, a vrlo pouzdani Luca D’Alessandro je potvrdio da je 33-godišnjak dogovorio jednogodišnji ugovor s minhenskim Bayernom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayernov predsjednik Herbert Hainer je prije par tjedana izjavio kako se osim nogometa i u košarci očekuje veliki korak naprijed te kako su Bavarci spremni u borbu za Top 8 nakon što su im ozlijede upropastile prethodnu sezonu.

Ovosezonsko izdanje Eurolige počinju u svojoj dvorani protiv ni manje ni više nego protiv Berlinske Albe, koja također želi popraviti dojam nakon jako loše prošle sezone.

Ibaka će tako biti peto pojačanje na jugu Njemačke ovog ljeta, a uz njega od novih igrača u Bavarskoj ćemo još gledati Carsena Edwardsa, Sylvaina Francisca, Leandra Bolmara i Devina Bookera, ali naravno ne onog iz Phoenix Sunsa.

Komentari

Povezano