Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Novo slavlje Intera na Inzaghijevom jubileju

U 300. utakmici koju je Simone Inzaghi vodio u Serie A, njegovi nogometaši Intera svladali su na Giuseppe Meazzi Genou s 2:1 i stigli do 12. pobjede u nizu.

Utakmica se rasplamsala nakon 20-ak minuta, s nekoliko opasnih situacija pred obama vratima, a Inter do gola dolazi nakon točno pola sata igre, pogotkom Kristjana Asllanija nakon sjajne lopte u prostor koju mu je uputio Lautaro Martínez. Bio je to prvi ovosezonski, te drugi pogodak ukupno u klupskoj karijeri ovog 21-godišnjeg Albanca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoj ligaški prvijenac u ovoj sezoni u 38. minuti postiže Alexis Sánchez, realiziravši kazneni udarac za 2:0. Bio je to 11. dosuđeni i 10. realizirani jedanaesterac Intera u ovosezonskom izdanju Serie A. Žilava Genoa nije se predavala, te početkom nastavka, točnije u 54. minuti Johan Vásquez sjajnim volejem s vrha šesnaesterca zabija za 2:1.

Krenuo je gostujući trener Alberto Gilardino na sve ili ništa u završnici susreta, zadnjih nekoliko minuta na terenu su bila čak četvorica napadača Genoe, ali do izjednačenja nisu stigli. Inter je ovom pobjedu napravio korak bliže tituli prvaka, dok Genoa, za koju je vrlo dobar susret odigrao Milan Badelj, mirno plovi sredinom ljestvice unatoč ovom porazu.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano