Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Novo Vrijeme osiguralo prvo mjesto prije doigravanja

U petak je odigrano 17. kolo SuperSport 1. HMNL. Prva utakmica je bila između HMNK Vrgorca i MNK Torcide. U ispunjenom DS Davor Jović, domaćin je slavio rezultatom 2:0. Strijelci za domaće su bili Toni Kirevski u 13. minuti i Duško Martinac iz deseterca u 38. minuti. Gosti su pokušali smanjiti zaostatak u posljednje dvije minute igrajući s golman-igračem, ali bezuspješno. Vrgorac se s ovom pobjedom popeo na drugo mjesto dok će Torcida svoj status prvoligaša braniti u doigravanju za opstanak.

15 minuta nakon početka utakmice u Vrgorcu, započeo je „last dance“ na gripama za momčad AFC Universitasa. Ovo je bila posljednja utakmica sezone na Gripama za momčad „studenata“ koji su ovaj dvoboj najavili zanimljivim videom s popularnim „izbornikom Denom“ u glavnoj ulozi. Protivnik momčadi iz Splita je bilo prvoplasirano Novo Vrijeme koje je slavilo rezultatom 5:3. Momčad iz Makarske je ovom pobjedom potvrdilo prvo mjesto na tablici u regularnom dijelu sezone te „ljubičasti“ ulaze u doigravanje kao prvi favoriti za naslov. Strijelci za Novo Vrijeme su bili Rafinha, Marin Sesar te trostruki strijelac Luka Suton. Za AFCU su zabili Crnjac, Čule i Sučić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Futsal Pula je uvjerljivo svladala Osijek na svom terenu. Prvo poluvrijeme je bilo veoma sadržajno te smo vidjeli čak pet golova. Nakon pola minute susreta David Mataja zabija za vodstvo domaćih. U 5. minuti Lima izjednačuje dok Filip Petrušić dvije minute kasnije vraća vodstvo Puli. U 10. minuti već je bilo 2:2 jer je Dražen Čavar zabio za Osijek. Nekoliko sekundi prije kraja prvog dijela, Pula dobiva kazneni udarac kojeg realizira David Mataja za 3:2. Na početku drugog poluvremena domaćini rješavaju pitanje pobjednika. U 8 minuta Futsal Pula zabija čak 4 pogotka! Po dva gola zabili su Nikola Prelčec i Daniel Moravac.

Crnica je na Baldekinu ugostila Futsal Dinamo. Gosti su otišli s prednosti na poluvrijeme zahvaljujući pogotku Zvonimira Šućura. U 24. minuti Crnica je uspjela izjednačiti preko Nike Škugora dok je Dinamo u 37. minuti ponovno poveo zahvaljujući Luki Periću. Kada je izgledalo da će gosti otići iz Šibenika s punim plijenom, Jakov Mudronja postiže pogodak iz deseterca sedam sekundi prije kraja za podjelu bodova. U posljednjoj utakmici kola Olmissum je u Dubrovniku pobijedio Square rezultatom 2:1. Strijeli za momčad iz Omiša su bili  Matheus Moura u 32. minuti i Jakov Hrstić u 37. minuti. U posljednjim trenucima susreta, Dario Marinović je postigao gol za konačnih 1:2.

Komentari

Povezano