Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Novo Vrijeme prvo, Universitas ispada

Petak je dan predviđen za futsal te smo jučer mogli pogledati 4 utakmice 16. kola SuperSport 1.HMNL. Kolo su otvorili Futsal Pula i AFC Universitas iz Splita. Očekivala se uvjerljiva pobjeda domaćina ali „Studenti“ iz Splita su se pokazali kao čvrst protivnik te je prvo poluvrijeme završilo bez golova. Otpor AFCU-a je Pula uspjela slomiti tek u posljednjih 10 minuta susreta.

Manolo Bilić je zabio u 30. minuti za 1:0 dok je Denis Ramić 2 minute kasnije udvostručio prednost domaćih. U 38. minuti Domagoj Čule smanjuje na 2:1 te momčad iz Splita prelazi na igru s golman-igračem. Rizik im se nije isplatio te David Mataja zabija za 3:1. Nekoliko sekundi nakon gola za 3:1, strijelac prvog zgoditka Manolo Bilić zabija autogol te utakmica završava pobjedom Futsal Pule 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da je Torcida na Gripama uvjerljivo svladala Crnicu rezultatom 4:0 (strijelci su bili Marić, Leko, Bilić i Repić), nakon ovog kola AFCU matematički ne može uhvatiti 9. mjesto te ćemo „Studente“ iduće sezone gledati u 2. HMNL.

U kasnijem terminu je odigran i derbi kola između Novog Vremena i MNK Square. Pobjednik ovog susreta je imao priliku zauzeti prvo mjesto na tablici te su domaćini tu priliku i iskoristili. U 14. minuti je semafor u dvorani pokazao da Makarani vode 2:0 pogocima Rafinhe i Blage Gašpara. 3 minute prije kraja prvog poluvremena, Maro Đuras zabija za 2:1 na asistenciju Turka. U prvoj ozbiljnijoj prilici drugog dijela Novo Vrijeme dolazi do novog pogotka. Brazilac Rafinha zabija svoj drugi pogodak na susretu u 23. minuti za 3:1.

Do kraja utakmice su obje momčadi stvarale prilike, ali rezultat je ostao nepromijenjen. Paralelno s ovom utakmicom se igrao i susret između Osijeka i Futsal Dinama. Drugi put ove sezone Dinamo je zabio 6 golova Osijeku te su gosti slavili rezultatom 6:2. Ovo je bio prvi poraz u SD Zrinjevac ove sezone za Osijek koji trenutno drži posljednje mjesto koje vodi u play-off te se nalazi 6 bodova ispred devete Torcide. Danas u 19 sati se igra posljednja utakmica kola između MNK Olmissum i HMNK Vrgorac.

Komentari

Povezano