Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nuno Espírito Santo ne želi Benzemu u Al-Ittihadu

Jedan od prvih ovoljetnih transfera u saudijsku Pro League bio je i jedan od najzvučnijih, kada je aktualni osvajač Zlatne lopte, Karim Benzema, napustio Real Madrid i potpisao za Al-Ittihad.

Nakon početnog oduševljenja Saudijaca ovim transferom, jučer su na vidjelo izašli i prvi problemi. Naime, u javnost je dospjela informacija kako trener Al-Ittihada, Portugalac Nuno Espírito Santo, ne vidi francuskog napadača u svojim taktičkim idejama za momčad! Situacija je išla toliko daleko da je Espírito Santo nedavno ozbiljno razgovarao s visoko pozicioniranim ljudima kluba rekavši kako mu se ne uklapa u zamišljeni stil igre, a navodno je i od starta bio protiv dovođenja Benzeme koji je bio želja klupskih dužnosnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodatno, Benzema je navodno na jednom treningu pred svim suigračima Espírita Santa pitao da mu dodjeli kapetansku traku, zbog obilja iskustva i odigranih utakmica na najvišoj razini koju nitko od drugih igrača Al-Ittihada nema. Portugalac je taj zahtjev hladno odbio te je kapetan (p)ostao Brazilac Romarinho koji je u klubu već pet godina.

Ove trzavice zasad ne utječu na rezultate Al-Ittihada koji je u uvodna dva kola Saudijske lige upisao dvije pobjede uz gol razliku 5:0. Premda je odigrao svih 180 minuta, Benzema je ostao na samo jednoj asistenciji bez postignutog zgoditka.

Komentari

Povezano