Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Objavljen popis U21 reprezentacije za Grčku i Bjelorusiju

Hrvatski nogometni savez je na svojim stranicama danas objavio popis mladih reprezentativaca na koje izbornik Dragan Skočić računa ususret dvaju kvalifikacijskih utakmica za Europsko prvenstvo igrača do 21 godine starosti. One su na rasporedu u listopadu tijekom skorašnje reprezentativne pauze, a tamo Hrvatska putuje u goste Grčkoj, da bi zatim doma dočekala Bjelorusiju.

U usporedbi sa zadnjim popisom, odnosno igračima koji su igrali protiv vršnjaka s Farskih Otoka, po pitanju golmana je Tonija Silića zamijenio Tin Sajko, mladi vratar NK Osijeka na dvojnoj registraciji u Vukovaru 91. Prvi reprezentativni poziv dobio je Dino Grozdanić, stoper Asterasa iz Tripolija koji je nedavno postavo prvotimcem grčkog prvoligaša, premda smo ga tamo uglavnom gledali na poziciji defanzivnog veznog. Što se tiče defanzivaca, s istog je ispao Moris Valinčić, mladi bek Istre 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po pitanju veznjaka, na popis se nakon dugo vremena i pauze zbog ozljede, vraća Luka Sučić kojem će ovo, ukoliko zaigra, biti prvi nastup u hrvatskim reprezentacijama još od prošle godine. Tamo pak sa zadnjeg popisa nema Lovre Zvonareka, Nikole Raka i Marka Capana. Konačno, u napadačkim redovima se reprezentaciji vraća Matija Frigan nakon što je za posljednje reprezentativno okupljanje bio pridružen seniorskoj vrsti.

Naši će u slučaju pobjeda preskočiti oba suparnika u kvalifikacijskoj skupini G zbog manjeg broja odigranih utakmica. Protiv Grčke će 13. listopada zaigrati baš u Tripoliju gdje će se kao domaćin osjećati spomenuti Grozdanić, dok Bjelorusiju mladi Vatreni dočekuju četiri dana kasnije u Velikoj Gorici.

Komentari

Povezano