Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Objavljene su nominacije za najboljeg igrača i trenera rujna u HNL-u

Nakon što smo u kolovozu po prvi put imali nagrade za najboljeg igrača, trenera, pogodak i obranu mjeseca u SuperSport HNL-u, sada su izašle nominacije za rujan.

Nominirano je pet igrača, a oni su:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

𝗧𝗼𝗻𝗶 𝗙𝗿𝘂𝗸 (Rijeka) – Bio je jedan od ključnih igrača ovoga rujna. Zabio je pogodak te imao dosta ključnih dodavanja, a bio je opasan i iz prekida.

𝗠𝗮𝗿𝗸𝗼 𝗟𝗶𝘃𝗮𝗷𝗮 (Hajduk) – U tri utakmice zabio je dva pogotka i dodao dvije asistencije. Uz to, odlučio je i derbi na Maksimiru.

𝗠𝗮𝗿𝗸𝗼 𝗠𝗮𝗹𝗲𝗻𝗶𝗰𝗮 (Osijek) – Spomenuli smo kako je i Osijek živnuo u ovom mjesecu, a u svemu im je dosta pomogao Malenica.

𝗟𝗲𝗼𝗻 𝗕𝗲𝗹𝗰𝗮𝗿 (Varaždin) – U tri utakmice zabio je jedan gol i bio jedan od najistaknutijih igrača Varaždina.

𝗣𝗲𝘁𝗮𝗿 𝗣𝘂𝘀̌𝗶𝗰́ (Osijek) – U tri utakmice ima jedan pogodak, a dodao je i asistenciju.

Za nagradu trener mjeseca su nominirani treneri Hajduka, Osijeka i Rijeke:

𝗙𝗲𝗱𝗲𝗿𝗶𝗰𝗼 𝗖𝗼𝗽𝗽𝗶𝘁𝗲𝗹𝗹𝗶 (Osijek) – Osječani su u rujnu u tri utakmice upisali tri pobjede iz tri susreta. Minimalne 1-0 pobjede protiv Slavena i Lokomotive te trijumf nad Varaždinom 2-1. Podigli su se na šesto mjesto prvenstvene ljestvice.

𝗥𝗮𝗱𝗼𝗺𝗶𝗿 Đ𝗮𝗹𝗼𝘃𝗶𝗰́ (Rijeka) – Rijeka je neporažena u rujnu, ali i bez primljenog gola. Imaju pobjede protiv Gorice, Šibenika i remi s Hajdukom. Đalović je stabilizirao momčad, a njegov stil igre temeljen je na čvrstoj obrani i učinkovitoj tranziciji, donio je Riječanima mjesto na samom vrhu tablice.

𝗚𝗲𝗻𝗻𝗮𝗿𝗼 𝗚𝗮𝘁𝘁𝘂𝘀𝗼 (Hajduk) – Hajduk ima isti broj bodova kao i Rijeka, ali su na drugoj poziciji. Dva derbija u rujnu, pobjeda protiv Dinama na Maksimiru, remi protiv Rijeke bez golova i visoka pobjeda na Poljudu protiv Gorice. Hajduk i dalje bez poraza u prvenstvu, a trener Gattuso dobio je i prvu nominaciju za trenera mjeseca ove sezone.

Glasovanje publike čiji je udio u glasanju 30 posto traje do petka, 4. listopada do 12:00 sati, a glasati možete OVDJE. Prošlog mjeseca je igrač mjeseca bio Marko Livaja, a trener mjeseca Sergej Jakirović koji više nije trener Dinama.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano