Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Objavljeni sastavi za Jadranski derbi

U tijeku je odigravanje utakmica osmog kola SuperSport HNL-a, a program će u nedjelju u osam sati zatvoriti Rijeka i Hajduk odigravanjem Jadranskog derbija na Rujevici. Neće to biti zadnja utakmica ovog kola već će u ponedjeljak svoj susret naknadno odigrati i Gorica i Slaven Belupo.

Ususret dvoboju dvaju prvoplasiranih momčadi lige koje dijele isti broj bodova, objavljeni su i sastavi dvaju momčadi, odnosno odabranika dvaju trenera Radomira Đalovića i Gennara Gattusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Rijeke nema većih iznenađenja, ono najbitnije ticalo se lijevog krila gdje danas ipak kreće mladi Gabriel Rukavina. Znači to da je Niko Janković preselio u vezni red. Stoperski tandem činiti će prošlosezonski duet Niko GalešićStjepan Radeljić.

Nešto je zanimljivije bilo ispratiti prvu jedanaestorku Hajduka, pa su tako na klupi završili prvotimci Fahd Moufi, Rokas Pukštas i Ismaël Diallo. Na desnom beku od prve kreće Šimun Hrgović, na lijevoj strani Dario Melnjak, dok će Stipe Biuk i mladi Bruno Durdov činiti krilni tandem Bilih večeras.

Komentari

Povezano