Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Odigrani su prvi dvoboji 1/16 finala Hrvatskog malonogmetnog kupa; Torcida prošla bez borbe

U petak je počela 1/16 finala Hrvatskog malonogometnog kupa. Dobili smo šest futsal klubova koji su prošli u osminu finala, ali odigrano je samo pet utakmica. Razlog tome je što je Torcida prošla bez da je odigrala svoju utakmicu. Naime, CB Kula je odustala od nastupa u kupu te je klub iz Splita prošao dalje bez da je izašao na parket.

Podstrana je na gostovanju kod Heroja 2007 slavila 9:1, a prvo ime susreta je bio Radić koji je postigao četiri pogotka. Prvoligaši Osijek i Crnica su također uvjerljivo prošli dalje; Osijek je rezultatom 10:2 bio bolji od Fotex Uniteda, a Crnica je svladala Brod 035 11:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slatina je na svom terenu bila uvjerljiva protiv Murtera te su slavili 7:2, a prošlosezonski prvoligaš Uspinjača Gimka je ispala na gostovanju kod Bjelovara koji je slavio 4:1.

Danas su na rasporedu tri susreta 1/16-finala kupa. Vinkovci dočekuju Zagi, Aurelia Boso gostuje kod Male Mljekare dok Split dočekuje Rijeku. U nedjelju će se odigrati još pet susreta, dok su dvoboji Futsal DinamoŽuti mravi i SquareOlmissum odgođeni zbog nastupa Zagrepčana i Omišana u Glavnoj rundi UEFA Futsal Lige prvaka.

Komentari

Povezano