Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Odličan Kulenović donio Dinamu pobjedu protiv Gorice

Na Stadionu Maksimir organizirano je četvrto kolo SuperSport HNL, a snage su odmjerili Dinamo i Gorica. Aktualni prvaci Hrvatske slavili su rezultatom 2:1.

U šestoj minuti pao je prvi pogodak. Marko Rog je s lijeve strane lijevom nogom ubacio loptu na sedam metara od gola, a Sandro Kulenović je još jednom zabio, ovaj put glavom. U 10. minuti gledatelji su imali priliku vidjeti indirekt, jer je Ivan Nevistić u ruke uhvatio povratno dodavanje Maximea Bernauera, no Gorica nije došla do pogotka jer je Dino Štiglec pogodio u gustu obranu domaće momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 25. minuti Marko Kolar se našao sam pred Nevistićem, ali se vratar Dinama sjajno snašao. Merveil Ndockyt je u solo akciji probio lijevu stranu, no pogodio je malo pored vratnice.

Drugi dio je označio još jedan pogodak Kulenovića, ovaj put u 57. minuti, koji je u sjajnoj formi. Juan Córdoba je u sredini pronašao napadača Dinama koji je odmah pucao i pogodio sredinu gola. Šest minuta poslije Rog je pucao iz prve s ruba kaznenog prostora, no lopta je otišla malo pored desne vratnice.

U 74. minuti pokušao je Cordoba, prebacio je Božidara Radoševića, no Krešimir Krizmanić je očistio loptu s crte. U prvoj minuti sudačke nadoknade Jurica Pršir je nadmašio Bernauera i potvrdio ubačaj Martina Slogara.

Sjajan Kulenović je pokazao još jedan odličan nastup u plavom dresu i tako omogućio da se Dinamo osamostali na vrhu tablice s 12 bodova, ispred Šibenika.

Tablice omogućuje Sofascore

Komentari

Povezano