Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Odlični Gojo svladao Tiafoea i izjednačio rezultat

Nakon što je Dino Prižmić poražen od Mackenzie McDonalda, na teren je izašao Borna Gojo koji je za protivnika imao 11. igrača svijeta Francesa Tiafoea. Gojo je odigrao odlično i u dva seta došao do pobjede karijere.

Gojo je odlično servirao u prvom setu te nije dopustio Tiafoeu niti jednu break loptu. On je nakon propuštene tri, iskoristio četvrtu pri rezultatu 5:4 i na oduševljenje publike uzeo prvi set sa 6:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom setu Gojo je krenuo lošije servirati te se pri rezultatu 2:2 suočio s prvom break loptom. Uspio je to preživjeti i sačuvati svoj servis. Do kraja seta nije bilo oduzimanja servisa pa je odluka pala u tie-breaku.

Tamo je Gojo bolje krenuo te je s dva oduzimanja servisa Amerikancu poveo 3:0. No, odmah nakon toga Tiafoe uzvraća uslugu i vraća se na 3:2. Tada loše skraćuje lopticu i time Gojo ponovno dolazi na korak od pobjede.

Pri servisu za meč na rezulatu 6:5 Gojo radi dvostruku grešku i ostavlja Tiafoea u igri. Uspio je nakon toga Gojo vezati dva poena u nizu i time dovršiti meč. Sada će o pobjedniku dvoboja Hrvatske i SAD-a odlučivati parovi.

U odlučujućem meču prema rasporedu trebaju igrati Ivan Dodig i Mate Pavić protiv Dodigovog uobičajenog partnera Austina Krajiceka i Rajeeva Rama.

Komentari

Povezano