Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Odlični Zubac i Embiidov triple-double u gaženju Lakersa

Protekle noći je na rasporedu najveće košarkaške pozornice bilo pet utakmica, u kojima su sedmorica košarkaša prebacila brojku od 30 ubačenih poena, a posebno je raspoložen bio prošlosezonski MVP lige Joel Embiid.

On je u uvjerljivu pobjedu Philadelphije 76ersa nad Los Angeles Lakersima od 138:94 ugradio 30 poena te po 11 skokova i asistencija, poen više dodao sjajni Tyrese Maxey, dok su se u potpuno sivilo u novom velikom porazu svoje momčadi uklopile glavne zvijezde Lakersa LeBron James i Anthony Davis ubacivši 18 odnosno 17 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Denver Nuggetsi su i bez prve dvije vedete Nikole Jokića i Jamala Murraya slavili protiv Los Angeles Clippersa, i to sa 113:104. Momčad iz Kolorada do pobjede je s 35 poena i 13 assista povukao Reggie Jackson, dok je double-double učinak za domaćine upisao Ivica Zubac s 23 poena i 14 skokova.

U ostalim susretima Portland je na pogon 34 poena Jerami Granta slavio kod Indiane sa 114:110, Utah Jazz su na svome parketu još tjesnije slavili protiv Pelicansa sa 114:112, dok su Washington Wizardsi sa 126:107 stigli do treće pobjede u sezoni, i to kod Detroit Pistonsa, koji tako ostaju najlošija momčad lige sa samo dvije pobjede.

Komentari

Povezano