Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Određeni suci za uzvratne susrete naših klubova u Europi

Hrvatski klubovi ostvarili su jako dobre rezultate u prvim europskim utakmicama ove sezone. Osijek je s 5:1 pobijedio estonsku Levadiju, Hajduk je rutinski svladao HB Tórshavn s 2:0, dok je Rijeka odigrala neriješeno 0:0 s rumunjskim Corvinulom.

Osijek u uzvratu drugog pretkola Konferencijske kige očekuje lak posao, s obzirom na veliku prednost. Sudit će Menelaos Antoniou s Cipra, koji ima iskustva s HNL-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni sudac utakmice je, zanimljivo, sudio tri utakmice HNL-a, od čega čak dvaput Osijeku, u 2:0 pobjedi nad Rudešom početkom ove godine te u 1:3 porazu Osijeka na Poljudu u studenom 2022. U ožujku 2023. sudio je i derbi između Dinama i Rijeke.

Splitskog Hajduka također očekuje uzvratni susret drugog pretkola Konferencijske lige. Hajduk će igrati protiv HB Tórshavna na Farskim Otocima, a sudit će Sjeverni Irac Tim Marshal.

Rijeka će, u drugom pretkolu Europske lige, ugostiti Rumunje na Rujevici, gdje će suditi Norvežanin Silvert Oksens Amland. U ovoj fazi Europske lige primjenuje se VAR, za razliku od Konferencijske lige gdje se ne koristi.

Komentari

Povezano