Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Održan ždrijeb Svjetskog klupskog prvenstva

Danas je održan ždrijeb Svjetskog klupskog prvenstva koje će se od 12. do 22. prosinca ove godine održati u Saudijskoj Arabiji.

Europski prvak Manchester City susrest će se s prvakom Sjeverne i Srednje Amerike Club Leonom iz Meksika ili azijskim prvakom japanskim Urawa Red Diamondsima u polufinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom polufinalu, pobjednik južnoameričkog Copa Libertadoresa, koji tek treba biti odlučen, suočit će se s Al-Ittihadom iz Saudijske Arabije, Auckland Cityjem s Novog Zelanda ili prvakom Afrike egipatskim Al Ahlyjem.

Prvak zemlje domaćina, pobjednik saudijske Pro lige Al-Ittihad, počet će natjecanje protiv Auckland Cityja. Nadaju se kako će ponoviti Al-Hilalov niz od prošle godine, kada su postali prvi saudijski klub koji je stigao do finala. Izgubili su odlučujuću utakmicu od Real Madrida, najuspješnijeg kluba natjecanja s pet naslova.

Sudionik CONMEBOL-a znat će se tek nakon finala Copa Libertadores 4. studenoga, a u polufinalu su argentinski Boca Juniors, te brazilski Palmeiras, Fluminense i Internacional.

Prva runda

12.12. Al-Ittihad (Saudijska Arabija) – Auckland City (Novi Zeland)

Druga runda

15.12. Al Ahly (Egipat) – Al-Ittihad/Auckland City

15.12. Club Leon (Meksiko) – Urawa Red Diamonds (Japan)

Polufinale

18.12. Predstavnik CONMEBOL-a – Al Ahly/Al-Ittihad/Auckland City

19.12. Leon/Urawa Red Diamonds – Manchester City

Komentari

Povezano