Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

“Odustao sam kako bi slijedio Isusa”, mladi košarkaš na Youtubeu objasnio zašto je napustio NBA

Umirovljeni 21-godišnji košarkaš A.J. Griffin najavio je prije tjedan dana svoje povlačenje iz košarke te je sad i objasnio što ga je navelo na tu veliku životnu odluku. Griffin, koji je 20. rujna otpušten iz Houston Rocketsa, je snimio video na Youtubeu u kojem je objasnio da je njegova odluka povlačenja iz sporta motivirana vjerom.

Odustao sam od košarke kako bih slijedio Isusa. Znam da se mnogima to čini kao gubitak, ali sada mogu u potpunosti služiti Bogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
AJ Griffin

Nakon obećavajuće rookie sezone, Griffinovu drugu godinu u NBA-ju su obilježile ozljede i ograničeno vrijeme na terenu. Nastupio je u samo 20 utakmica prije nego što je ovog ljeta razmijenjen u Houston u zamjenu za Nikolu Đurišića, 43. izbora na draftu 2024. godine.

Problemi s ozljedama i ograničeno vrijeme na terenu mučili su Griffina i tijekom Ljetne lige s Rocketsima u Las Vegasu, a nakon što je otpušten, dogovorio je otkup ugovora vrijedan 250 tisuća dolara. Griffinova odluka o umirovljenju iznenadila je mnoge zbog njegove mladosti i još uvijek postojećeg potencijala.

Osjećam da odustajanjem od košarke mogu potpuno ući u službu i zaista služiti Gospodinu svim srcem i sada svim svojim vremenom.

AJ Griffin

Griffinova uloga u Houstonu vjerojatno bi bila ograničena s obzirom na duboku rotaciju Rocketsa na krilnim pozicijama koja uključuje igrače poput Jabarija Smitha Jr.-a, Dillona Brooksa, Tarija Easona i Cama Whitmorea. Griffin završava svoju NBA karijeru s prosjekom od 7,5 poena i 1,9 skokova u 92 utakmice kroz dvije sezone s Atlantom.

Cijeli video pogledajte ispod:

Komentari

Povezano