Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ofenziva HNL momčad 17. kola

17. kolo Supersport HNL-a donijelo nam je novu sjajnu predstavu Hajduka. Ne čudi stoga što njihovi igrači dominiraju u novoj Ofenzivinoj momčadi kola. Tu su još dva igrača Dinama i Rijeke, dok po jednog imaju Rudeš, Osijek i Istra.

MATEJ MARKOVIĆ – Marković je ponovno bio sjajan te je upisao čak devet obrana. Jedan je od najzaslužnijih što je Rudeš došao do svog četvrtog boda pa je samim time upao u momčad kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ISMAEL DIALLO – Lijevi bek Hajduka odigrao je vjerojatno najbolju utakmicu otkada je u Hajduku. Dobro je izgledao u oba smjera te nije bio težak odabir uvrstiti ga u najboljih 11.

MATEJ MITROVIĆ – Iz kola u kolo, Mitrović postaje sve bolji. Protiv Osijeka je ponovno bio siguran i sve više liči na Mitrovića koji je bio reprezentativac.

SLAVKO BRALIĆ – Kada se potentni riječki napad svede na samo jednu veliku priliku, onda stoper protivničke ekipe zaslužuje mjesto u momčadi kola. Zato je tu Bralić koji je još jednom bio kvalitetan.

NIKO SIGUR – Sigur ne prestaje oduševljavati. Još jedna dobra predstava kojom je zaradio ovacije Poljuda osigurala mu je mjesto u momčadi kola.

TONI FRUK – Najbolji pojedinac Rijeke u subotu bio je upravo Fruk. Skoro sve opasno za gol Osijeka došlo je preko njega te je malo falilo da se upiše u strijelce.

MIHAEL ŽAPER – Žaper je protiv Gorice došao do svog prvijenca u bijelom dresu. Time je okrunio kvalitetnu partiju u kojoj je izdominirao vezni red Gorice.

MATEJ VUK – Svojim trećim golom ove sezone Vuk je potvrdio pobjedu Istre i osigurao sebi mjesto u momčadi kola.

LEON DAJAKU – Dajaku je protiv Gorice odigrao svoju najbolju utakmicu te je upisao gol i asistenciju. Time je zaradio ne samo ulazak u momčad kola, već i laskavu titulu igrača kola.

TAKURO KANEKO – Povratkom Petkovića, Kaneko djeluje još bolje. Protiv Slaven Belupa upisao je dvije asistencije te je ovacijama ispraćen s terena.

BRUNO PETKOVIĆ – Još je jednom Petković pokazao koliko znači Dinamu. Osim gola, dodao je još puno sjajnih poteza kojima je izluđivao protivničke igrače.

Igrač kola je Leon Dajaku
Komentari

Povezano