Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ofenziva HNL momčad 18. kola

U 18. kolu Supersport HNL-a najbolje tri ekipe nisu dominirale. Hajduk je remizirao s Lokomotivom, Dinamo je namučen od Rudeša, a Rijeka je teško poražena od Slaven Belupa. Stoga ne čudi da nijedna od te tri ekipe nema svoga predstavnika, dok Slaven Belupo ima čak četiri.

IVAN BANIĆ – Nakon lošije predstave protiv Hajduka, Banić je nastavio sa starom formom. Odličnim intervencijama bio je jedan od najzaslužnijih što je Gorica preživjela praktički cijelu utakmicu s igračem manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DANIEL ŠTEFULJ – Unatoč dva primljena pogotka, Štefulj je odigrao odličnu utakmicu. Prvi je bek koji je u potpunosti zatvorio Marca Pašalića koji je krajem susreta pobjegao na drugu stranu.

SLAVKO BRALIĆ – Obrambeno to nije bila njegova najbolja utakmica, ali je Bralić postigao gol koji je spasio Osijeku bod.

MARIO MALOČA – Još jedna dobra partija Maloče koji je uz Banića najzaslužniji za veliki bod protiv Istre.

ADVAN KADUŠIĆ – Istra niie uspjela doći do pobjede, ali je Kadušić odigrao kvalitetno. Stvarao je u napadu te je spriječavao kontre u obrani. Najsvjetlija točka Istre u subotu.

MARIN PILJ – Pilj je još jednom zapaprio bivšem klubu. Osim gola za 2:1, Pilj je bio sveprisutan te je u paru s Postonjskim pojeo suparnički vezni red.

BENEDIK MIOČ – Mioč igra sezonu iz snova te riječi polako postaju suvišne. Gol i asistencija za rušenje Rijeke na Rujevici dovoljni su za momčad kola.

SILVIO GORIČAN – Goričan je lako mogao zabiti i više od jednog pogotka, ali je i jedan pogodak lideru prvenstva dovoljan za momčad kola.

MIHAIL CAIMACOV – Moldavac je ušao u 60. minuti i dodatno okrenuo susret na Slavenovu stranu. Gol za 3:0 i asistencija za 4:1.

TOMISLAV ŠTRKALJ – Četvrti igrač Slaven Belupa u momčadi kola je ujedno i igrač kola. Štrkalj je stvarao probleme Mitroviću i Dilaveru kao rijetko tko prije njega te zasluženo nosi ovu laskavu titulu.

RAMON MIEREZ – Argentinac je ponovno bio praktički jedina svijetla točka Osijeka. Osim gola, Mierez je bio konstantna napast te se skoro sve opasno za gol Varaždina događalo preko njega.

Štrkalj je igrač 18. kola
Komentari

Povezano