Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ofenziva HNL momčad 32. kola

Novi tjedan znači da je vrijeme za novu Ofenzivinu momčad kola. U njoj su mjesto pronašla tri igrača Dinama i Hajduka, dva igrača Osijeka i Lokomotive. Još jednog predstavnika osigurala je Istra:

IVAN NEVISTIĆ – Niti jedan vratar se nije posebno istaknuo u ovom kolu, no Nevistić se ipak najviše istaknuo. Svojim obranama pomogao je Dinamu da zasjedne na vrh tablice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MAXIME BERNAUER – Francuz iz utakmice u utakmicu djeluje sve sigurnije te je novom dobrom predstavom zaradio mjesto u momčadi kola.

DARIO MAREŠIĆ – Istrini napadači su imali sjajnu utakmicu, ali i na drugom kraju terena su imali igrača koji je bio na visini zadatka. Marešić je bio čvrst u obrani te je pomagao napadu. Dovoljno za momčad kola.

ROKO JURIŠIĆ – Lijevi bek Osijeka je upisao asistenciju za drugi gol Miereza. Uz to, sačuvao je čistu mrežu s čime je zacementirao mjesto u našoj momčadi kola.

JOSIP BREKALO – Unatoč tome što nije zabio gol, Brekalo je bio najbolji pojedinac svoje momčadi. Bio je stalna napast za obranu Rudeša te je upisao dvije asistencije i čak deset ključnih dodavanja što je ovosezonski rekord HNL-a.

ROKAS PUKŠTAS – Mladi Amerikanac je protiv Rudeša zabio dva gola glavom u svome stilu. Nakon toga je zabio i nes(p)retni autogol, ali to nije pokvarilo ukupan dojam.

FILIP KROVINOVIĆ – Veznjak Hajduka je na najbolji mogući način odgovorio na kritike. S dva lijepa gola u drugom dijelu je riješio pitanje pobjednika protiv fenjeraša Rudeša.

GABRIEL VIDOVIĆ – Trenutak inspiracije Vidovića bio je dovoljan Dinamu da s tri boda napusti Varaždin i zasjedne na vrh tablice, a Vidoviću je bio dovoljan da uđe u našu momčad kola.

ROBERT MUDRAŽIJA – Nakon rušenja Hajduka na Poljudu, Mudražija je imao svoje prste i u rušenju Rijeke. Nakon poništenog gola je drugi puta svladao Labrovića i utabao put prema pobjedi Lokosa.

MARIN ŠOTIČEK – S dva gola, Šotiček je najzaslužniji što je momčad s Kajzerice svladala lidera prvenstva. Još je jednom pokazao da je jedan od najboljih mladih igrača lige.

RAMON MIEREZ – Argentinac je odigrao najbolju utakmicu ove sezone i s trogotkom se u potpunosti osmostalio na ljestvici najboljih strijelaca. Sjajna partija protiv Gorice, bila je dovoljna da Mierez osvoji titulu igrača kola.

Ofenziva momčad 32. kola
Komentari

Povezano