Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ofenziva HNL momčad 33. kola

Iza nas je 33. kolo SuperSport HNL-a koje će se na kraju sezone pokazati kao najvažnije u borbi za titulu i četvrto mjesto. Dinamo je svladao Rijeku, a Osijek je uvjerljivo prošao preko Lokomotive. Stoga igrači Dinama i Osijeka zauzimaju skoro pola momčadi kola:

IVAN SUŠAK – Iako su upisali pobjedu, Slaven Belupo je izgledao jako loše u prvom poluvremenu gdje su lako mogli primiti nekoliko pogodaka, ali njihov junak je bio Sušak koji je utakmicu završio sa šest obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MARKO VUKČEVIĆ – Crnogorac je osvojio 5/6 duela na tlu, imao tri ključna dodavanja te imao tri presijecanja. Bio je neumoran na desnoj strani obrane Varaždina.

LAMINE BA – Vođa obrane Varaždina je opet odigrao dobru partiju. Osvojio je impresivnih 10/10 duela te otkolnio pet opasnosti.

ANTONIO BORŠIĆ – Odlična partija lijevog beka koji je bio asistent kod jedinog pogotka na susretu. Osvojio je 4/6 duela na tlu te je imao po tri oduzete lopte i tri presijecanja.

TOMISLAV BOŽIĆ – Kapetan momčadi iz Koprivniceje otklonio šest opasnosti, osvojio 6/9 duela te neočekivnao imao 2/2 uspjela driblinga. Solidnu partiju je okrunio i pogotkom.

DARKO NEJAŠMIĆ – Srce veznog reda Osijeka je još jednom briljiralo. Nejašmić je osvojio 7/10 duela, oduzeo je tri lopte te je imao tri ključna dodavanja.

ANTON MATKOVIĆ – Mlada nada Osijeka je odigrala svoju najbolju HNL utakmicu do sada. Osim što je postigao dva gola, Matković je osvojio čak 12/19 duela te je podijelio tri ključna dodavanja. 18-godišnji napadač ima blistavu budućnost te je naš igrač kola.

BENEDIK MIOČ – Najbolji igrač Slaven Belupa ove sezone je još jednom bio čovjek odluke. Postigao je dva pogotka, a u Koprivnici će se dugo pamtiti prvi gol gdje je vanjskim dijelom kopačke sjajno pogodio u suprotan kut gola gostiju.

ARBER HOXHA – Ušao je s klupe i postigao pogodak koji je Dinamo donio pobjedu. Hoxha je imao samo pet dodira u 12 minuta igre, ali to mu je bilo dovoljno za gol te da osvoji 2/2 duela.

BRUNO PETKOVIĆ – Dinamo je bio u rezultatskom defitcitu i nije izgledao dobro, ali Petković je bio heroj koji je iz slobodnog udarca poravnao rezultat. Osvojio je 4/5 zračnih duela i bio katalizator preokreta na Rujevici.

RAMON MIEREZ – Najbolji strijelac lige je opet postigao pogodak, osvojio je 10/19 duela i imao dva ključna dodavanja. Obrana Lokomotive nije imala odgovor na Argentinca koji je uputio čak osam udaraca.

Matković je igrač 33. kola
Komentari

Povezano