Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ofenziva HNL momčad 8. kola

Osmo kolo Supersport HNL-a bilo je izrazito domaćinski. Svih pet domaćina došlo je do pobjede po prvi puta od 31. kola u sezoni 2021./2022. Hajduk je u Gorici doživio drugi poraz u nizu, dok je Dinamo lakoćom došao do pobjede. Priča kola je definitivno Marko Pjaca i njegova dva gola Osijeku. Ovo je Ofenzivina momčad kola.

IVAN NEVISTIĆ – Vratar Dinama po prvi je puta od odlaska Dominika Livakovića sačuvao čistu mrežu. Obranio je nekoliko zicera igračima Slaven Belupa i tako pomogao Dinamu na putu do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MOMČILO RASPOPOVIĆ – Raspopović je odigrao sjajnu utakmicu te je bio jedan od najboljih pojedinaca Gorice. Stvorio je i veliku šansu Jurice Pršira koju je s crte očistio Zvonimir Šarlija.

MATEJ MITROVIĆ – Stoper Rijeke bio je jedan od najzaslužnijih za gašenje odličnog Osijekovog napada. Uz to je i dodao asistenciju za sigurno mjesto u našoj momčadi kola.

KREŠIMIR KRIZMANIĆ – Fantastično čišćenje s crte Emiru Sahitiju i asistencija Dini Štiglecu bili su dovoljni za ulazak Krizmanića u momčad kola.

DINO ŠTIGLEC – U najboljem mogućem trenutku Štiglec je došao do svog prvijenca u dresu Gorice. Jedan od najzaslužnijih za veliki preokret Gorice.

TONI FRUK – Fruk je od prve minute bio razigran te je bio jedan od najboljih na terenu. Na sve to je dodao i asistenciju čime je zasluženo u momčadi kola.

IGOR POSTONJSKI – U utakmici bez puno prilika Postonjski je iskoristio kazneni udarac za pobjedu Varaždina. Time je nastavio svoj niz dobrih igara.

INDRIT TUCI – Fantastičnim golom iz slobodnog udarca Tuci je Lokomotivi donio pobjedu protiv Rudeša. Tuciju je to prvi gol ove sezone te je prvi puta u našoj momčadi kola

MARKO PJACA – Napokon je Pjaca ponovno dočekao svojih pet minuta. Dva fantastična gola Osijeku za važnu pobjedu Rijeke bila su dovoljna za dati mu titulu igrača kola.

GABRIEL VIDOVIĆ – Odlično se Vidović predstavio maksimirskoj publici. Svoj debitantski nastup okrunio je pogotkom i ulaskom u momčad kola.

BRUNO PETKOVIĆ – Nastavio je Petković s odličnom formom koju pokazuje ove sezone. Novi gol i nova asistencija bile su dovoljne za ulazak u našu momčad kola.

Ofenziva HNL momčad 8. kola
Komentari

Povezano