Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ofenziva na ATP turniru u Umagu

Ponosno vas obavještavamo kako smo imali čast i zadovoljstvo biti izabrani kao jedan od medijskih partnera jednog od najvećih sportskih događaja u Hrvatskoj, 33 godine starog ATP 250 turniraPlava Laguna Croatia Open u Umagu.

Za vas ćemo u razdoblju od 21. do 30. srpnja s lica mjesta, iz Umaga, izvještavati o zbivanjima turnira na kojem će, među ostalima, igrati i Danac Holger Rune, Čeh Jiří Lehečka, Talijan Lorenzo Sonego te višestruki Grand Slam pobjednici Stan Wawrinka, Dominic Thiem i naš Marin Čilić, a nadodajmo kako je pozivnicu za turnir dobio i mladi Dino Prižmić, aktualni osvajač juniorskog Roland Garrosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao dio ovog partnerstva, sportski portal Ofenziva će pružiti sveobuhvatno izvještavanje o turniru putem web stranice, društvenih mreža i YouTube platforme. Ljubiteljima tenisa i našim pratiteljima potrudit ćemo se donositi najsvježija dnevna ažuriranja, analize, članke, podcaste i video sadržaj kojim ćemo vam približiti atmosferu sa zapada Hrvatske u koji će se sliti teniska krema.

Izvještavanje će obuhvatiti akciju na zemljanim terenima, ali i onu iza kulisa, s obzirom da je ATP turnir u Umagu poznat po bogatom zabavnom i glazbenom programu. Tako će Umag Music Nights program ponuditi pravi spektakl: Jelena Rozga, Mambo Kings, Let 3 i Crvena Jabuka od domaće, te Vida Loca, Fedde Le Grand, Nervo i Ludovica Pagani od strane scene.

Ofenziva je s oduševljenjem pristupila projektu suradnje s uglednim turnirom, a osim približavanja događaja postojećim ljubiteljima tenisa na našim stranicama, nadamo se zaintrigirati i poneke ljubitelje drugih sportova. Ovo partnerstvo predstavlja značajan korak za Ofenzivu kao digitalni medij, odražavajući našu predanost pružanju visokokvalitetnog sportskog sadržaja i uzbudljivih doživljaja čitateljima i gledateljima.

Priču oko turnira u Umagu započeli smo praćenjem “Road to Umag” koncepta natjecanja koji je mladim hrvatskim tenisačima nudio šansu da se izbore za ulazak u kvalifikacije turnira. Prvi kvalifikacijski turnir u Splitu osvojio je Luka Mikrut, prije 3 tjedna turnir u Karlovcu osvojio je Jerko Brkić, a posljednji turnir iz serije, odigran je u Samoboru, osvojio je Domagoj Bilješko. Uz ovu trojicu tenisača, na kvalifikacijskom turniru koji će se odigrati 20. i 21. srpnja igrat će još i tenisač koji je ukupno na tri turnira skupio najviše bodova, Luka Curavić.

Osim praćenja glavnog eventa, donijet ćemo vam i priče onih popratnih poput ITF Wheelchair Croatia Open Umag, koje će biti četvrto izdanje turnira za tenisače u kolicima. Priču o tenisačima u kolicima donijet ćemo kroz prizmu najboljeg hrvatskog igrača, 33-godišnjeg Ante Joskića, višestrukog osvajača prvenstva Hrvatske i međunarodnih ITF turnira.

Također, pokrit ćemo i Umag Stars Open, VIP turnir i HEPi turnir, teniske turnire rekreativaca u nekoliko kategorija u singlu i parovima, koji predstavlja vrhunac rekreativne teniske sezone u Hrvatskoj. Kako je tenis jedna od najomiljenijih sportskih rekreacija u Hrvatskoj, prijašnjih su godina turnir igrali i poznate osobe poput nogometaša Silvija Marića, Igora Muse i Manuela Bisakua, golfera Ivana Vučemila, glumca Filipa Juričića, iluzionista Luke Vidovića i brojni drugi.

Naše praćenje turnira započet će u subotu, 22. srpnja, ždrijebom za glavni turnir i trajat će sve do 30. srpnja, kulminacijom u vidu uzbudljivog finalnog meča pred punim auditorijem središnjeg stadiona u Umagu.

Vidimo se u Umagu!

Komentari

Povezano