Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
VijestiZanimljivosti

Ofenziva s HMNK Rijeka u novoj sezoni

Ofenziva sa zadovoljstvom objavljuje svoje najnovije medijsko partnerstvo, ono s futsal klubom HMNK Rijeka! Nakon niza uspješno odrađenih projekata i praćenja različitih sportskih događaja, uključujući i ono ATP turnira u Umagu, Ofenziva nastavlja podržavati sportske projekate utemeljene na ljubavi, strasti i kvaliteti.

Futsal klub HMNK Rijeka osnovan je prije nešto više od 2 godine, 5. kolovoza 2021., od predsjednika kluba Vedrana Freliha, na inicijativu par zaljubljenika u futsal, a uz veliku pomoć “velikog brata”, HNK Rijeke. HMNK Rijeka je ostvarenje dugogodišnjih težnji za profesionalnim futsalom u Hrvatskom primorju, a trenutno se natječe u 1. HMNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za ovu je sezonu klub složio potentnu ekipu na bazi domaćih igrača i kvalitetnih stranaca, među kojima ističemo dobro poznato ime između vratnica velikog nogometa Carla Berkovića, bivšeg igrača grčkog AEK-a, Brazilca Wesleya Estevaoa Dos Santosa, BiH reprezentativca Miloša Radujkovića, futsal rutinere Roberta Grbića i Alena Fetića, a sve pod paskom trenera Duje Maretića koji je s Olmissumom u sezoni 2021./2022. osvojio naslov prvaka Hrvatske.

Uz seniorski, istaknimo i juniorski pogon iz čijih redova u U19 futsal reprezentaciji Hrvatske igraju trojica igrača, Loren Radić, Ivan Petrović i Filip Kamauli.

HMNK Rijeka je sklopio partnerstvo s Ofenzivom kako bi zajedno dodatno podigli svijest o najgledanijem dvoranskom sportu u Hrvatskoj i sportskim dostignućima u regiji. Klub ima ambiciozne ciljeve te nakon uspješne prošlogodišnje sezone u seniorskom, a i juniorskom rangu, planira ulazak u najviši rang natjecanja, kao i plasman na Final 8 Kupa Hrvatske

U sklopu ovog partnerstva, HMNK Rijeka će iduće sezone na svojim dresovima ponosno nositi logotip Ofenzive, što će dodatno produbiti sinergiju između kluba i našeg portala. Ofenziva će, s druge strane, pružiti redovita i sveobuhvatna izvješća o događanjima u futsal klubu, omogućavajući vjernim pratiteljima da budu korak bliže akciji i uzbuđenjima na terenu te prvenstvu koje počinje 29. rujna gostovanjem u Novom Marofu.

Ovo partnerstvo predstavlja sinergiju strasti prema sportu i profesionalnosti te potvrđuje Ofenzivinu posvećenost podršci kvalitetnim sportskim inicijativama. Očekujemo da će ovo partnerstvo pružiti izvanredne sportske priče i nezaboravne trenutke kako za ljubitelje futsala, tako i za širu sportsku zajednicu.

Za više informacija, molimo kontaktirajte:

Ofenziva:
Aleks Buvač
E-mail: [email protected]
Telefon: +385 98 186 3746

HNMK Rijeka:
Vedran Frelih
E-mail: [email protected]
Telefon: +385 99 737 3880

O Ofenzivi:
Ofenziva je vodeći sportski portal koji se ističe stručnim izvještavanjem o sportskim događajima i projektima. S više od 5 godina iskustva i preko 15.000 pratitelja, Ofenziva je posvećena podršci sportskim projektima na temelju kvalitete i strasti.

O HMNK Rijeka:
Hrvatski mali nogometni klub Rijeka (HNMK Rijeka) je futsal klub iz Rijeke osnovan 2021. godine, koji se natječe u 1.HMNL. Klub ima ambicije ući u elitni rang natjecanja i ostvariti uspjehe na svim sportskim razinama.

Komentari

Povezano