Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Olić o Hajdukovom wunderkidu: “Nastavi li ovako igrati, dobit će pozive”

Hrvatska U-21 reprezentacija igra u petak od 18 sati protiv Andore u devetom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Hrvatska je trenutačno treća i potrebna joj je pobjeda kako bi preskočila Grčku uoči posljednjeg kola. Hrvatska dočekuje Grčku pet dana nakon Andore i s četiri boda trebala bi biti sigurna oko plasmana na završni turnir.

Izbornik reprezentacije Ivica Olić najavio je te utakmice, a govorio je i o 16-godišnjem Hajdukovom ofenzivcu koji je pravi hit nekoliko posljednjih ligaških kola. Mlado krilo je u deset utakmica zabilo tri gola, a pozvano je u redove U-17 reprezentacije. Olić je komentirao mogućnost njegovog pozivanja za U-21 reprezentaciju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne sumnjam da će jednom doći k nama, pa i u A reprezentaciju. Radujemo se svakom mladom igraču. Pred njim je da nastavi raditi ovako, težak je to put, ništa ne ide preko noći. Dosad je odradio par utakmica. Iz mog iskustva rekao bih da mu se ne smije stavljati teret A i U-21 reprezentacije. Nastavi li ovako igrati, dobit će pozive.

Upitan za utakmice koje slijede mladoj reprezentaciji, izbornik je rekao sljedeće:

To su razne kalkulacije. No Andora ima svoje kvalitete. Ne budemo li 100 posto u utakmici, bit će problema. Ako pobijedimo Andoru, protiv Grčke nam može biti dovoljan, ali nećemo ići na bod, već da obje utakmice pobijedimo. Imamo dobar kadar i igrače, vjerujem da mi to možemo.

Komentari

Povezano