Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Olimpija nakon drame izbacila Ludogrec

Nakon velike drame u uzvratnoj utakmici slovenski prvak Olimpija uspjela je s 2:1 pobijediti bugarski Ludogorec te tako s ukupnih 3:2 proći u treće pretkolo Lige prvaka.

Gosti su poveli u 15. minuti golom Kirila Despodova, no tri minute kasnije Timi Max Elšnik je izjednačio. Pobjedu je Olimpiji donio isti igrač u 92. minuti. Ludogorec je ostao s igračem manje nakon isključenja Sona u 83. minuti. Bugari su imali kazneni udarac za 2:2 i produžetak u 101. minuti, ali nije ga realizirao Despodov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olimpija će u trećem pretkolu igrati protiv boljeg iz sraza turskog Galatasaraya i litavskog Žalgirisa, u kojem je prva utakmica u Kaunasu završila 2:2.

Tin Jedvaj je odigrao cijelu utakmicu u dresu Panathinaikosa koji je pred svojim navijačima odigrao 2:2 protiv ukrajinskog Dnipra-1, ali mu je i to bilo dovoljno za prolaz s obzirom na pobjedu 3:1 u prvoj utakmici. Hrvatski stoper je u 15. minuti bio asistent za vodeći pogodak atenske momčadi, a strijelac je bio slovenski napadač Andraž Šporar.

Ukrajinci su pogotkom Artema Dovbika izjednačili u 24. minuti, a potom i poveli kad je u 54. minuti mrežu pogodio Eduard Sarapij. Šporar je svojim drugim pogotkom u 70. minuti postavio konačnih 2:2. Panathinaikosov sljedeći suparnik je francuski Olympique Marseille.

Još jedna golijada viđena je u srazu ciparskog Arisa i bjeloruskog BATE Borisova. Nakon 6:2 u Limassolu za domaću momčad, Ciprani su u drugom dvoboju slavili s 5:3 i tako s ukupnih 11:5 prošli u sljedeće pretkolo. Aris će za suparnika imati pobjednika dvoboja azerbajdžanskog Qarabaga i poljskog Rakowa koji je u prvoj utakmici slavio s 3:2.

Komentari

Povezano