Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ollie Watkins kasnim pogotkom odveo Englesku u drugo uzastopno finale Eura

Drugi polufinalni susret Europskog prvenstva u Njemačkoj odigrao se na Signal Iduna Parku između Nizozemske i Engleske. Englezi su nakon lude završnice utakmice u kojoj je Ollie Watkins u 90. minuti postigao pogodak za konačnih 2:1 izborili drugo uzastopno finale Eura.

Već u sedmoj minuti je Xavi Simons zabio prvi pogodak na ogledu. S ruba šesnaesterca je u padu pucao i prekrasno pogodio gornji lijevi kut. U 14. minuti je Denzel Dumfries napravio prekršaj nad Harryjem Kaneom, a nakon tri minute provjeravanja dosuđen je kazneni udarac. Kane je bio precizan s bijele točke pogodivši donji lijevi kut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu u 65. minuti ubačaj Joeyja Veermana je pronašao Virgila Van Dijka koji je pucao u desnu stranu gola, no Jordan Pickford je odlično reagirao. U 79. minuti zabio je Bukayo Saka, ali zaleđe Kylea Walkera je upropastilo slavlje Engleza.

I onda u samoj završnici susreta, u 90. minuti, Cole Palmer je proigrao Ollieja Watkinsa koji se odlično snašao i majstorski pogodio donji lijevi kut Verbruggenove mreže.

Finale je na rasporedu u nedjelju, 14. srpnja od 21 sat. Tada će se u Berlinu odlučiti novi europski prvak, a to će biti ili Engleska po prvi put ili Španjolska po četvrti.

Komentari

Povezano