Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Olmissum izgubio u posljednjim sekundama i ostao bez šansi za Final 4 Lige Prvaka

Nakon što je jučer junački izgubio od Futsal Palme, Olmissum je danas igrao utakmicu drugog kola Elitne runde u UEFA Futsal Ligi Prvaka. Protivnik je bio Hit, klub iz Ukrajine koji je ove sezone već igrao protiv „Gusara“. Naime, Olmissum je bio domaćin prošle faze igranja po skupinama te je tada igrao protiv Hita koji je bio bolji od kluba iz Omiša 4:1.

Prvo poluvrijeme je bilo mirnije od drugog te smo u njemu vidjeli samo jedan pogodak. Antonio Sekulić je u 19. minuti zabio za 1:0 te je Olmissum na poluvrijeme otišao s pogotkom prednosti. Drugo poluvrijeme nije započelo idealno za klub iz Omiša jer je Danyil Abakshyn izjednačio rezultat, ali dvije minute kasnije je Sekulić svojim drugim pogotkom na susretu ponovno vratio svoju momčad u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je uslijedila “žuta minuta” Olmissuma u kojoj je Hit preokrenuo utakmicu. Prvo je u 29. minuti Yevhenii Zhuk izjednačio rezultat te je minutu kasnije Abakshyn postigao svoj drugi pogodak na susretu za 2:3. Olmissum se vratio u igru u 36. minuti kada je Duje Kustura postigao pogodak, ali Hit je došao do sva tri boda golom u posljednjim sekundama koji je postigao Volodymyr Ponochovnyi za konačnih 3:4.

Ovim porazom se Olmissum oprostio od šansi da može biti prvi u skupini te igrati na Final 4 završnici Lige Prvaka. Od 19 sati se igra druga utakmica ove skupine između Palme i Lubawe, a Olmissum u subotu od 16 sati igra protiv Lubawe.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano