Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Olmissum osvojio bod protiv viceprvaka Portugala i praktički izborio Elitnu rundu LP

Nakon što su u prvom kolu ostvarili bitnu pobjedu nad Prishtinom, momčad Olmissuma je u okviru drugog kola Glavne runde Lige prvaka pred sobom imala veliki izazov u vidu Brage. U dvoboju između aktualnih viceprvaka Hrvatske i Portugala, omiška momčad je pružila odličnu predstavu te je remijem od 2:2 došla na prag drugog uzastopnog plasmana u Elitnu rundu natjecanja!

Nakon prvog dijela u kojem nismo vidjeli golove, Omišani su poveli u 23. minuti golom Jure Copića, njegovim prvim od selidbe iz Šibenika na Ribnjak. Ipak, samo minutu i pol kasnije su igrači Brage izjednačili na 1:1 golom Alexandre Cunhe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Frane Despotovića se u prednost vratila u 28. minuti kada još jedan novi član momčadi, Bruno Petry zabija za 2:1. Za iskusnog Brazilca koji nastupa za reprezentaciju Gruzije je to bio drugi gol za “Gusare” nakon što je zabio Futsal Dinamu u dvoboju za naslov Superkupa Hrvatske.

Nažalost, ni to vodstvo nije potrajalo jer je Tiago Sousa samo minutu kasnije poravnao na 2:2. To se na kraju pokazalo i konačnim rezultatom susreta pa obje momčadi poslije dva kola imaju četiri boda.

Olmissum već kasnije večeras može osigurati plasman u Elitnu rundu, a za to im je potrebno samo da dvoboj između Interobal Plzena i Prishtine ne završi remijem. U slučaju da u tom duelu ipak dođe do podjele bodova, Omišani bi u posljednjem kolu trebali izgubiti od Čeha, a Braga od Kosovara i to uz ogromnu gol razliku u oba susreta da hrvatski predstavnik ne izbori Elitnu rundu.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano