Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Olmissum prvi polufinalist, u ostalim parovima majstorice

Jučer su se odigrale tri četvrtfinalne utakmice Supersport 1. HMNL-a. Vrgorac i Osijek su protiv Futsal Dinama i Novog Vremena izborili majstoricu, a prvi polufinalist postao je Olmissum koji je izbacio osvajača kupa Futsal Pulu.

Vrgorac – Futsal Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrgorčani su uzvratili Dinamu za težak poraz u Zagrebu te su nakon poraza 6:3 u gostima jučer pred svojim navijačima slavili 6:2 i tako osigurali majstoricu u utorak u Zagrebu.

Furiozno su domaćini ušli u susret i nakon 15 minuta imali prednost od 4:0. Dva gola je zabio Dos Santos, a po jedan su dodali Barišić i Marinović. Čekol je smanjio rezultat na 4:1, ali se golom Martinca ipak na predah otišlo s četiri gola prednosti za Vrgorac.

U drugom dijelu je Zvonimir Šućur vratio malu nadu gostima golom iz šesterca u 34. minuti. Konačan rezultat postavio je Martinac koji je na prazan gol s pola terena kaznio igru Dinama s golmanom igračem.

Osijek – Novo Vrijeme

Nakon teško izborene pobjede u Makarskoj, Novo Vrijeme je nakon ruleta penala poraženo od Osijeka. U regulranom dijelu je bilo 1:1, a mirniji u izvođenju bili su Osiječani koji su izborili još jednu utakmicu u Makarskoj.

Prvi dio prošao je bez pogodaka i bez nekih prevelikih prilika. U drugom dijelu također nije bilo promjene rezultata pa se s 0:0 ušlo u produžetke.

Tamo u 42. minuti nakon lijepe kontre Luka Suton dovodi goste u vodstvo. Izjednačenje je Osijeku donio Andrej Pandurević koji je ostao sam nakon slobodnog udarca te se o pobjedniku odlučivalo preko šesteraca.

Za Novo Vrijeme su promašivali Suton i Marin Sesar dok su svi Osiječani osim Pandurevića bili mirni za veliko slavlje bijelo-plavih.

Stanoinvest Futsal Pula – Olmissum

U uzbudljivom susretu Olmissum je nakon šesteraca izbacio Futsal Pulu koja se nakon prošlogodišnjeg finala od prvenstva oprašta već u četvrtfinalu. U regularnom dijelu bilo je 3:3, a savršenim izvođenjem šesteraca pobjedu su jučer, kao i u cijeloj seriji odnijeli Omišani.

U prvih 10 minuta po jedan gol zabili su Daniel Moravac i Josip Jurlina za 1:1. Da domaćini na poluvrijeme odu s prednosti pobrinuo se Bernardo Difonzo koji s dva gola do kraja poluvremena osigurava vodstvo od 3:1 za domaćine.

U nastavku se gosti vraćaju golovima Duje Kusture i Antonija Sekulića i šalju utakmicu u produžetke, a kasnije i na rulet šesteraca.

Tamo je Olmissum zabio svih pet, dok je za domaćine koban bio promašaj Davida Mataje. Pobjednički šesterac pogodio je Josip Kolobarić za veliko slavlje gostiju u Puli.

Tamo će igrati s pobjednikom u dvoboju Squarea i Crnice koji drugi susret igraju večaras. U prvom susretu su u ludoj utakmici nakon produžetaka Dubrovčani sa 7:6 obranili domaći teren.

Komentari

Povezano