Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Olmissum se teškim porazom oprostio od Lige prvaka

Posljednju svoju utakmicu u ovosezonskoj Ligi prvaka Olmissum je igrao protiv poljske Lubawe. Uoči susreta, Olmissum nije imao nikakve šanse za prolazak dalje, dok je Lubawu u igri držala teorija. Morali su slaviti protiv Olmissuma i nadati se kako će Palma izgubiti u svojoj zadnjoj utakmici. Unatoč tome što su vodili 2:0, igrači Olmissuma su poraženi 7:2.

Omišani su poveli krajem poluvremena kada ih je Antonio Sekulić doveo u vodstvo. U prvoj minuti nastavka Duje Kustura je udvostručio vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada Lubawa diže svoju razinu igre i vraća stvari na početak. S tri gola od 25. do 30. minute Poljaci okreću susret u svoju korist. Strijelci su bili Tomasz Kriezel, Maciej Jankowski i Adriano Lemos. Nakon toga Olmissum se raspao pa su pobjedu potvrdili Claudinho golom šest minuta do kraja Kriezel, Paweł Kaniewski i Pedrinho.

Tako se Olmissum novim porazom oprostio od Lige prvaka. Lubawa se sada mora nadati pobjedi Hit Kijeva protiv Palme te da će u trokutu te tri momčadi oni kao prva otići na Final four. Šanse za to nisu velike, ali nada umire posljednja.

Komentari

Povezano