Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Olmissum svladao Crnicu, Vrgorac upisao pobjedu kod Torcide

Danas su šesto kolo SuperSport HMNL-a zatvorili Olmissum protiv Crnice i Torcida protiv Vrgorca. Olmissum je u Omišu dočekao Crnicu te je na poluvremenu vodio 2:0 pogocima Duje Kusture i Josipa Kolobarića.

Drugo poluvrijeme je počelo prilično mirno, ali u 29. minuti su se gosti vratili u igru pogotkom Dragana Vukovića. Dvije minute kasnije je Vuković ponovno pronašao put do mreže domaćina te se Crnica vratila nakon dva pogotka zaostatka. Međutim, Olmissum je dvije minute prije kraja ipak došao do sva tri boda drugim pogotkom Kusture na susretu za konačnih 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olmissum je ovom pobjedom došao na samo jedan bod od vrha ljestvice koji s 13 bodova dijele Pula, Dinamo i Square. S druge strane, Crnica nakon šest kola ostaje na samo četiri boda.

U odličnoj atmosferi na Gripama koju su dodatno začinili gostujući navijači, Torcida je dočekala Vrgorac. Mreža gostiju je bila načeta u devetoj minuti kada je Ante Kovačević zabio za 1:0. Minutu kasnije je Ante Silić udvostručio vodstvo Torcide koje je bilo kratkog vijeka. Vrgorac je tri minute kasnije postigao dva pogotka u dvije minute i tako se vratio u susret. Strijelci su bili Šimun Ivo Barišić i Josip Bašković. U posljednjoj sekundi prvog dijela je golman Torcide ubačaj iz auta nespretno pospremio u vlastitu mrežu pa je Vrgorac na poluvremenu vodio 3:2.

U 31. minuti je vratar Vrgorca Leo Rašić uzvratio uslugu postigavši autogol za 3:3. Četiri minute kasnije je Bošković postigao svoj drugi pogodak na susretu za novo vodstvo gostiju. Torcida je do kraja susreta pokušala izvući bod s golman-igračem, ali Vrgorac je bio taj koji je postigao posljednji pogodak na susretu. Rašić je preko cijelog terena postigao pogodak u praznu mrežu za konačnih 3:5 i tako na ovom susretu postigao autogol i gol. Torcida može žaliti što je akciju prije pogodila gredu, ali Vrgorac to nije previše zanimalo koji je s velikom radošću proslavio pobjedu čim je sudac proglasio kraj susreta.

Vrgorac je ovom pobjedom preskočio Torcidu te je sada šesta momčad prvenstva sa osam bodova. Torica ima bod manje te se nalazi na sedmom mjestu, četiri boda više od devetog Osijeka koji je u zoni ispadanja, odnosno doigravanja za opstanak.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano