Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Olmissum svladao Square u trileru s deset pogodaka

Peto kolo SuperSport HMNL-a su u Dubrovniku zatvorili Square i Olmissum. Gosti iz Omiša su poveli nakon samo 40 sekundi igre kada je Jakov Hrstić odigrao dupli pas s Brunom Žilićem i zatim postigao pogodak za 0:1.  Do kraja prvog dijela je Square bio opasnija momčad, ali na golu Olmissuma je raspoložen bio Vinko Rozga pa je konačan rezultat prvog dijela bio 0:1.

Dvije minute nakon početka drugog poluvremena, Sekulić dobiva crveni karton te gosti ostaju s igrače, manje. Square je u tim trenucima pritiskao, ali Olmissum se uspio obraniti s igračem manje. Domaćin je došao do svog prvog pogotka u 28. minuti kada je Hrvoje Cvjetković postigao gol na asistenciju Lintule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minutu kasnije Square dobiva crveni karton, odnosno Haron Džanković. Nakon toga slijedi prava rapsodija golova gdje smo u osam minuta vidjeli isto toliko pogodaka.

Gosti su iskoristili igrača više te je Josip Jurlina zabio za novo vodstvo Olmissuma. Nakon toga „Gospari“ igraju s golman-igračem što se nije pokazalo efikasnim jer su u četiri minute primili pet golova. Strijelci su redom bili: Josip Juretić, Josip Kolobarić, Jakov Hrstić, Bruno Žilić te Josip Jurlina.

Square je na kraju uspio ublažiti poraz. U 36. minuti je zabio Marko Kuraja te je  dvije minute prije kraja Lasi Lintula postigao pogodak za konačnih 3:7 i veliko slavlje Olmissuma. Olmissum je ovom pobjedom došao do devet bodova iz pet utakmica. S druge strane, Square je ostao na deset bodova te su sada treća ekipa lige, dva boda iza Futsal Dinama.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano